Manifest de suport a les 27 encausades de la UAB

En els últims dies hem vist nombroses notícies i comunicats de diverses organitzacions i col·lectius en torn a l’últim (i dels més greus) cas repressiu que està vivint la UAB*. Davant d’aquesta situació, les treballadores precàries (que encara estem als nostres llocs de treball tot i que alguns catedràtics ja fa temps que han marxat de vacances) volem manifestar el nostre màxim suport i solidaritat davant la situació de repressió que actualment està essent dirigida contra el moviment sindical i estudiantil. Totes som precàries i oprimides per aquest Estat, que ens criminalitza en el mateix moment en el qual ens aixequem en contra de les polítiques violentes que patim.

Davant d’això, exigim:

-La immediata retirada de la UAB com acusació, de manera pública i condemnant els fets que han portat a dues treballadores i 25 alumnes d’aquesta institució davant dels jutjats.

-Que s’estableixin mesures perquè aquesta situació no es torni a repetir, entre les quals reivindiquem una política de col·laboració amb les diverses propostes i exigències dels diversos col·lectius que conformem la comunitat Universitària (estudiants i treballadores).

– El total compromís de la Universitat amb l’aturada del procés de privatització que està condemnant les condicions laborals, la qualitat de l’ensenyament i la supervivència de la Universitat Pública a la precarització.

Aquesta violència dirigida contra les que lluitem anirà de la mà de la nostra negació a acceptar la misèria que ens ofereixen. Al nostre dia a dia,  demostrem que quan ens toquen a una, ens toquen a totes.

La nostre millor arma, la solidaritat!

Assemblea de Treballadores Precàries de la UAB.

Bellaterra, 20/07/2016

La fiscalia demana més d’onze anys de presó a les 27 imputades de la UAB

“La Fiscalia demana 300 anys de presó per a 27 acusats per l’ocupació del rectorat de la UAB”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s