MANIFEST DE L’ASSEMBLEA D’INVESTIGADORES PRECÀRIES UAB EN DEFENSA DELS DRETS FONAMENTALES

A causa de la greu escalada de repressió i la retallada de drets fonamentals que estem patint aquests dies a Catalunya, des de l’Assemblea d’Investigadores Precàries de la Universitat Autònoma volem donar el nostre suport a la vaga d’estudiants convocada pels dies 28 i 29 de setembre (dijous i divendres d’aquesta mateixa setmana).

Considerem que és inacceptable que es privi a persones individuals, així com a diferents col·lectius, dels drets d’expressar les opinions lliurement, de reunir-se i de manifestar-se, simplement per pensar d’una manera diferent. Per això, anunciem que assistirem a la manifestació convocada aquest dijous, 28 de setembre, a les 12h del migdia a Pl. Universitat, fent pinya amb les companyes de D-Recerca Precària, amb la resta de treballadores de les diferents universitats i amb totes les estudiants.

D’altra banda, rebutgem la intervenció dels comptes per part del Govern de l’Estat Espanyol, ja que precaritza encara més la nostra tasca investigadora dins la universitat i els centres de recerca.

Per últim, cridem a tothom a mobilitzar-se de forma pacífica tan aquest dijous 28 com el diumenge 1 d’octubre a les urnes, per defensar els valors de la democràcia. Cridem també a participar a les mobilitzacions convocades pel dia 3 d’octubre, restant atentes als esdeveniments dels propers dies.

Bellaterra, 26 de setembre de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s