COMUNICAT EN SUPORT ALS CDRs I A LA CONVOCATÒRIA DE VAGA GENERAL DEL 8 DE NOVEMBRE

La situació excepcional de repressió política i de les llibertats que estem patint aquestes setmanes amb l’engegada de l’article 155 per part de l’Estat Espanyol requereix una resposta popular contundent i organitzada.

Pel que fa a la recerca, l’aplicació del 155 afectarà l’àmbit competencial de la Direcció General d’Universitats i ens aboca a la incertesa de no saber si les gestions s’efectuaran com fins ara, s’endarreriran, o fins i tot es congelaran.

Davant d’aquest nou pols per la precarització de la recerca no podem acatar i normalitzar una situació política i social que suposa un nou atac contra la nostra sobirania.

És per tot això que des de l’assemblea d’Investigadores Precàries UAB considerem indispensable l’autoorganització des de les bases per assegurar la defensa dels nostres drets i llibertats ja no només com a investigadores, sinó també com a persones.

En aquest aspecte, fem una crida a tota la comunitat universitària a unir-se als Comitès de Defensa de la República (CDRs) dels seus barris o pobles per defensar de manera activa la democràcia i les nostres reivindicacions socials, així com a donar suport a les mobilitzacions plantejades pels propers dies que d’aquestes assemblees locals se’n derivin.

Així mateix, manifestem la nostra adhesió a la vaga general convocada pel dia 8 de novembre contra la intolerable repressió de l’Estat i en defensa de la sobirania, la dignitat i les llibertats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s