Qui som?

L’assemblea de treballadores precàries és la forma d’organització que tenim totes les persones que, d’una manera o una altra, desenvolupem tasques de recerca a la universitat. La realitat legal actual ens etiqueta (professorat associat; contractes predoctorals, postdoctorals o de tècnics de suport a la recerca; estudiantat de Tercer cicle, etc.) i ens condemna a formar grups separats amb necessitats diferents, de manera que no se’ns reconeix el que som: treballadors i treballadores de la universitat.

Des de l’Assemblea volem reivindicar el fet que, tot i el que diguin els papers (matrícules vàries i contractes), qualsevol persona que desenvolupa tasques relacionades amb la recerca, és treballadora de la universitat i, per tant, se’ns ha de reconèixer com a tals en tots els aspectes.

Ens reunim en assemblees obertes periòdicament anunciades a través d’aquest blog i les comptes de facebook i twitter. La majoria de la informació la gestionem a través d’una llista de correu interna, pots demanar afegir-te a aquesta llista de correu així com contactar amb nosaltres al següent correu:

precariesuab@gmail.com

Twiter:

@recercaprecaria

Facebook

Recerca Precaria UAB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s